Hur man rensar historiken automatiskt i Google Chrome

När du arbetar på en delad dator och du inte vill att andra ska känna till webbplatserna du besökte kan du antingen rensa historiken manuellt eller rensa historiken automatiskt när du stänger Google Chrome. Se nedan hur du rensar historiken när du stänger webbläsaren.

Steg 1: Öppna Google Chrome ;

Steg 2: Klicka på Google-inställningsikonen i det övre högra hörnet;



Steg 3: Klicka på ' inställningar ' från rullgardinsmenyn;

Steg 4: Flytta ner till botten och i mitten, klicka på ' Avancerad ';

Steg 5: Klicka på ' Webbplatsinställningar ' på nästa sida;

Steg 6: Klicka på ' Småkakor och webbplatsdata ' från behörighetslistan;

Steg 7: Slå på ' Behåll endast lokal data tills du stänger din webbläsare '.